Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i kıraat etmek muhtevain tıklayın.

yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda anlatım tamlanan noktalarda belirli müddet ısı ve sıcaklık geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yaman sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birçok yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe ilenmeşap kapının nanay olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Projeye en şayan Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı essah suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre makul yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakarak Yangın Çıkış Kapısı TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Bapnın kilidini açan erkin bırakma sistemini etkinleştirmek dâhilin bir taşınabilir amortisör, anahtarlık veya muvasala kartları kullanılır.

Can Kayıplarını Önleme: Yangın çıkış kapıları, çatı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlayarak sevimli zayiatını en aza indirir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, kişioğlu tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı saf otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın merdiveni baplarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın kapısında conta, ara ve menteşeler kontrol edilmelidir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı kapısı, yalnızca yangın ve tütünın yayılmasını bloke etmek yürekin dahili olarak hulliyatldıkları ve tasarlandıkları karınin nadiren kilitlenme ihtiyacı duyar. İki tip yangın emniyet kapısı da tek noktada engellenmez.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapsı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page